takipçi satın al

En Çok Tercih Edilen 3 Koltuk Modeli

Evlerde konfor düzeyinin en belirleyici unsuru koltuk takımlarıdır. Her zevke ve her dekorasyon stiline uygun olan koltuk modellerini bulmak artık çok kolay! Elbette önemli olan sadece koltuk modellerinin tasarımı ya da rengi değil. Salon ya da oturma odalarının kullanım şekli, evde yaşayan kişi sayısı ve odanın büyüklüğü de dikkate alınarak seçim yapılmalıdır.

en cok tercih edilen 3 koltuk modeli

Son yıllarda en çok hangi koltuk modellerinin tercih edildiğini merak ediyorsanız listemize şimdi göz atın.

  1. L Koltuk Modelleri

L koltuklar, çok uzun zamandır sıklıkla tercih edilmeye devam ediyor. Özellikle küçük salonlarda ve oturma odalarında kurtarıcı rolü üstleniyor. Geniş koltuk takımlarının sığmayacağı ortamlarda konfor görevini üstlenen, L koltuk modelleri oluyor. Son derece modern bir duruşa sahip olduklarını da göz ardı etmemek gerekir. Bu nedenle modern stilde dekore edilmiş evlerde diğer mobilyalar ile harika bir uyum yakalıyor. Sonuç olarak L koltuk modelleri en çok tercih edilen koltukların başında gelmeye devam ediyor.

  1. Chester Koltuk Modelleri

Mobilya trendleri her geçen yıl değişiyor olsa da popülerliğini asla kaybetmeyen koltuklardan biri de chester modellerdir. Diğer koltuk modellerine nazaran daha kabarık bir forma sahip olan bu mobilyalar, kapitone işçiliğini de bünyesinde barındırıyor. Chester koltukların olmazsa olmazlarından biri olan kapitone, bu tasarımlara bambaşka bir hava katmayı başarıyor. Chester koltuk modellerinin önemli özelliklerinden biri de hem klasik hem de country dekorasyon stiline uyum sağlıyor olmasıdır.

  1. Kumaş Koltuk Modelleri

Son derece sade ve bir o kadar da konforlu olan kumaş koltuk modelleri bu yıl da popülerliğini korumayı başarıyor ve listemize girmeye hak kazanıyor. Soft tonlar ve koyu renk tonları bu koltuklarda daha fazla tercih edilmeye başlandı. Aynı zamanda bej ve kahve tonlarının da yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Hem salonlarda hem de oturma odalarında kullanıma uygun olan kumaş koltuk modellerinde çoğunlukla desensiz, sade kumaşlar tercih ediliyor.

Mobilya modasına damgasını vuran bu koltuk takımlarını daha yakından incelemek isterseniz mudo.com.tr adresine uğrayın. Çünkü trendlerin temsilcisi olan koltuk modelleri en avantajlı fiyatlarla Mudo’da sizlere sunuluyor!

Yorum Gönder

0 Yorumlar