Küçük Alanları Düzenleme ve Temizleme

 Küçük alanları işlevsel bir şekilde kullanmak, ciddi uzmanlık alanı isteyen bir eylemdir. Ufak m2'ye sahip evlerin küçük alanlarını temel ev eşyaları ile dizdikten sonra, bu küçük alanları düzenleme ve temizleme nasıl olmalıdır? Bugünkü içeriğimizde, sizlere küçük alanları düzenleme ve temizleme üzerine çeşitli fikirler sunacağız.


Kompakt Hava Temizleyici
Küçük bir alanda toz, saç ve alerjenler çok hızlı bir şekilde birikebilir. Ne yazık ki, birçok hava temizleyici hantal, çekici değil ve çok fazla yer kaplıyor. Çeşitli markaların birçok farklı ürünü bulunmakta. Bunun seçimini yaparken kesinlikle alanınıza uygun ölçülerde kompakt hava temizleyici üniteleri satın almanız gerekmektedir. Duvara monte edilebilen hava temizleyici aletleri de küçük alanları temizlemede işinize yarayacaktır. Ürün seçimi yaparken kaç m2'ye kadar erişebileceğini mutlaka danışmalısınız.

kucuk alanlari duzenleme ve temizleme
Görsel: Dyson


Yatak Altı Saklama Kapları
Küçük evlerde, yatağın altındaki alan sezon dışı kıyafetleri veya ekstra çarşafları saklamak için uygun bir yerdir. Bu plastik saklama kutularına en işlevsel örneği vermemiz gerekirse, üst kısımların her iki taraftan da yukarı doğru kıvrılarak yatağın her iki tarafından erişilebilir hale gelenleridir. Bu şekilde, bu zor öğeyi bulmak için tüm kabı çıkarmanız gerekmez.

kucuk alanlari duzenleme ve temizleme



Yerden Tasarruflu Askılar
Küçük alanları düzenlerken, yerden tasarruf oldukça önemlidir. Bunun için dolabınızda kullanabileceğiniz oldukça işlevsel bir ürün olan yerden tasarruflu askılar tercih edebilirsiniz. Bu ürünler sadece dolabınızda daha az yer kaplamakla kalmaz, aynı zamanda kıyafetlerinizi askı omuz darbesinden korurlar.

kucuk alanlari duzenleme ve temizleme



Su Geçirmez ve Yanmaz Sandık
Önemli ve değerli belgeleri korumak, yalnızca küçük evlerde değil, tüm evlerde bir öncelik olmalıdır. Su geçirmez ve ateşe dayanıklı sandıklar, ülkemizde çok yaygın olmasa da yurtdışı bazlı birçok projede yerini alıyor. A4 boyutundaki belgeleri düz tutacak kadar büyük ama aynı zamanda acil bir durumda evinizden taşıyabilecek kadar küçük ürünler tercih etmelisiniz.



Teleskopik Raylı Çöp Kovası
Teleskopik raylı çöp kutuları, çöplerinizi gözden saklar ve zemin alanından tasarruf etmenize yardımcı olur. Ancak bir nedenden dolayı, bunun çok pahalı bir ürün olduğuna inanılıyor. Uygun fiyatlı çekilebilir çöp kutularını çeşitli alışveriş sitelerinden uygun fiyatlara alabilirsiniz.

kucuk alanlari duzenleme ve temizleme
Görsel: Starax

Yorum Gönder

0 Yorumlar