Ücretsiz İç Mimari Danışmanlık

İnternet sitemizde yaklaşık 2 senedir aktif olarak verdiğimiz ücretsiz iç mimari danışmanlık hizmetinden faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ücretsiz iç mimari danışmanlık hizmetimizin yanı sıra, detaylı iç mimari proje ve çizim hizmetimiz de bulunmaktadır. İlgili bölüm için de buraya tıklayabilirsiniz.

İç Mimar Tolga Aşk Banyo Render
Render Sahibi: İç Mimar Tolga Aşk

İç Mimarlık Dünyası Ücretsiz İç Mimari Danışmanlık hizmetimizde neler var? Danışmanlık süreci nasıl işler?

Öncelikle ilgili alandan bize probleminizi detaylı bir şekilde belirtmeniz gerekmekte. Basit bir örnek ile, "Evimin salonunun genel renkleri lacivert ve kahverengi. Bir perde ve halı almak istiyorum nasıl bir şey düşünmeliyim?" Bu kısımda bizler sizden kullandığınız ürünlerin fotoğraflarını istiyoruz ve ilgili araştırmayı yaptıktan sonra mailinize dönüş gerçekleştiriyoruz. Yaşam alanınızın konseptine ve bütçenize göre uygun fiyatlı, şık ve estetik görünümlü ürünler sunuyoruz. Herhangi bir sponsorluk anlaşmamız olmadığı için her firmayı tavsiye edebiliriz. Yani özellikle tarafınıza sunduğumuz bir marka mevcut değil. Bu hizmetimiz tamamen ücretsiz. Aynı hizmeti İç Mimarlık Dünyası Instagram hesabından da vermekteyiz. Oradan da bizlere ulaşabilmektesiniz.

Detaylı İç Mimari Proje ve Çizim Hizmetimiz nedir?

Bu kısımda da yine yaşam alanlarınız, çalışma alanlarınız ve diğer istediğiniz her iç mekan için çalışmalar yapıyoruz. Bir ürünü beğendiniz ve canlı olarak görmek istiyorsunuz diyelim; bu kısımda sizlere 2D iç mimari detaylı yerleşim planı ve ardından 3D Render hizmeti sunuyoruz. Sizden istediğimiz kara-kalem taslağı yani rölöveleri 3 boyutlu ortama geçirip, sunuyoruz. Bu hizmetin ücret ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Aklınıza takılan tüm soruları bizlere iletişim bölümünden ulaştırabilirsiniz. Renkli günler dileriz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. sordugum tum sorulara hizli bir sekilde donus yaptiniz gercekten cok tesekkur ederim aklimdaki her seyi cevapladiginiz icin

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı önemsiyor ve merak ediyoruz. 😊