AutoCAD Restaurant Projesi İndir

İç Mimarlık Dünyası okurları için AutoCAD paylaşımları yapmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda sizlerle AutoCAD restaurant projesi paylaşacağız. Bildiğiniz üzere sitemizde AutoCAD hakkında birçok makale bulunuyor. AutoCAD tefrişleri, AutoCAD öğrenci sürümü ve AutoCAD projeleri konusunda hizmet vermeye devam ediyoruz.

Paylaşacağımız restaurant projesi AutoCAD 2007 verisyonu ile kaydedildi. Bu yüzden kullanacağınız herhangi bir sürüm ile desteklenecektir. AutoCAD 2020 öğrenci sürümü ile çizildiği/düzenlendiği için başlangıçta uyarı verebilir, okey butonuna tıklayıp projeyi açabilirsiniz. AutoCAD restaurant projesini buraya tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Neden iç mimari proje paylaşıyoruz?
Sitemizdeki projeler, detaylı, belediye onaylı veya gerçek bir kurumun planları olmamakla birlikte, öğrencilerimiz ve kendini geliştirmeye devam etmek isteyen yeni mezunlar için, iç mimari çözüm algısının gelişmesi adına paylaşılmaktadır. Daha önce de belirttiğimiz gibi İç Mimarlık Dünyası adresinde sadece AutoCAD değil; birçok çizim programı hakkında içeriklere yer veriyoruz.

Eğer bu restaurant projesini, 3 boyutlu bir çizim programında görselleştirseydik, ortaya nasıl bir görüntü çıkardı diye merak edenler adına, 10 dakikalık oldukça düşük değerlerde, (denoise değeri 20) mini bir render aldık. Restaurant projesinin test render sonucu bu şekilde oldu.

AutoCAD Restaurant Projesi İndir

Sizlerden de bu proje hakkında renderlar görmek ve bize İç Mimarlık Dünyası Instagram hesabından göndermenizi isteriz. Bir sonraki paylaşımda görüşmek üzere.