Kır Evi Mutfak Fikirleri

Kır evi mutfağı rahatlatıcı bir his uyandırır. Hafif ve havadar, küçük ahşap detayları vardır. Bu büyüleyici iç mekanlar, sizi her dönem etkilemeyi başardığı için, zamansızdır. Hafif, doğal ve rahat bir kır evi mutfağı elde etmek istiyorsanız, bu içeriğimiz sizlere rehber olacak. 

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Eski Çağı İç Mekânına Getirmek
Kullanıcılar genel olarak iç mekanları adına, zamansız geleneğin nihai hissini severler. Bu yüzden bazı ev sahipleri rustik konsept zarafetini duvar kağıtlarıyla birleştirir. Ancak duvarınızı tuğla ve kil ile sıvatabilirseniz, bu çok daha zarif bir görüntüye sebebiyet verecektir. Hasır sepetler ve eski moda mobilyalar gibi bazı vintage materyaller eklemek, kaçırmak istemeyeceğiniz iç mekan estetiği olacaktır.

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Zemin Ayrıntılarıyla Alanı Genişletin
Odaya derinlik eklemek adına geometrik bir parke eklemek, mekân üzerinde yapılabileceklerin fikrini geliştirecektir. Ancak bu biraz yanlış işlenirse, bu söz konusu desenler odayı kaplayacaktır. Bu nedenle, büyük, cesur geometrik bir tasarıma sahip modeller tercih ederken mutlaka konsept üzerine daha fazla yoğunlaşın. Detayları ince ince işleyin. Bu tarz püf noktalar, odanın daha geniş, canlı ve çekici görünmesini sağlar.

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Mutfak Adasından Yararlanın
Mutfak adaları, yoğun bir mutfakta hareketin akıcılığını ve kusursuzluğunu artırmak için tasarlanmış alanlardır. Ancak işlevsellik bir yana, bunlar aynı zamanda bir mutfağı tanımlayan armatür parçalarıdır. Odanın daha rahat ve konforlu görünmesini sağlar. Alanınız izin veriyorsa, bir mutfak adası tercih etmek fark yaratmak için harika bir fikir olacaktır.

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Tüm Kır Evi Mutfak Alanını Kucaklayın
Yazlık mutfağınızı tüm kişiliğiyle doldurun. Ahşap materyaller, şık paslanmaz çelik ekipmanlar ve tabiri caizse şımarık duvar dekorları, bu mutfağın havasını ilham verici bir alana dönüştürecektir. Bununla ilgili çok fazla ayrıntı var evet, ancak karmaşık görünüme sebebiyet vermeden ilerlemek gerekiyor.

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Zıt Bir İfade Ekleyin
Kontrast oluşturan öğeler görsel bir etki yaratır. Kısmen bir iç mekanın ahşap ve beyaz badanalı boya tercihinden bahsedebiliriz. Karanlık ve aydınlık arasındaki karşıtlık, güçlü ve ilginç bir nokta yaratır. Süslü aydınlatma armatürleri, sade mobilyalara kontrast katar. Görseldeki örnek mutfak, gerçek bir yazlık mutfağın ne olduğunu tanımlayan o antik ve modernlik karışımına sahip.

Kır Evi Mutfak Fikirleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar