Mekanlarınızı Yenileyecek Duvar Dekoru Fikirleri

    Alanınızı yenilemek için duvar dekoru fikirleri mi arıyorsunuz? Sade ve herhangi bir amaca hizmet etmeyen çıplak duvarlarınızı, şık galeri duvarlarına dönüştürmeye hazırsanız, okumaya devam edin ve evinize stil katacak duvar dekoru fikirlerini keşfedin. 😊

Büyük Ölçekli Sanatsal Tablolar
Büyük boyutlu bir resim veya fotoğraf, dikkat çekecek ve boş duvarı oldukça canlandıracaktır. Seçeceğiniz tabloların çizgilerinde mutlaka bir geçiş yakalayacağınız renkler olmalı. Halınızla, perdenizle veya çeşitli dekoratif objelerinizle birlikte iç mekanınıza oldukça farklı bir ambiyans getirebilirsiniz.

Mekanlarinizi yenileyecek duvar dekoru fikirleri


Aynalar Tercih Edin
Aynalar ufak hacimli alanları olduğundan biraz daha geniş gösterir. İçeri gelen ışığı yansıtacağı için, alanın daha parlak olmasını sağlayacaktır. Değerlendirmek istediğiniz duvara, büyük boy bir ayna asmayı deneyin. Mesela; ayna çerçevelerini iç mekanınızdaki koltukların ayaklarının renklerinden tercih edebilirsiniz.

Mekanlarinizi yenileyecek duvar dekoru fikirleri


Galeri Duvarı Oluşturun
Kendi çektiğiniz fotoğrafları, sevdiklerinizle birlikte olduğunuz fotoğrafları veya hoşlandığınız çeşitli sanat eserlerinin fotoğraflarını duvarlarınıza taşıyabilirsiniz. Basit ve hem iç mekanla hem de birbiriyle uyumlu çerçeveler seçin.

Mekanlarinizi yenileyecek duvar dekoru fikirleri


Duvar Tipi Aydınlatmalar
İç mekanlarda aydınlatmaların önemini sıkça dile getiriyoruz. Bu fikir ile hem yer kaplamadan ekstra bir ışık kaynağı elde edebilir, hem de göz alıcı bir duvar elde edebilirsiniz. 

Mekanlarinizi yenileyecek duvar dekoru fikirleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar