Yatak Odası İçin Pencere Koltukları

Bugün, yatak odaları için genellikle yurtdışı projelerinde görmeye alışık olduğumuz pencere koltukları tasarımları üzerine derleme yapacağız. Dışarıdaki dünyaya harika bir bakış açısından bakmaya yarayan bu tasarımları artık ülkemizde de görmeye başladık. Bugünkü içeriğimizde yatak odası için pencere koltukları derledik. 

İster yeşilliklerle çevrili sıcak yaz akşamlarında, ister beyazın manzarayı ele geçirdiği ve en sevdiğiniz battaniyenin altında pineklediğiniz soğuk kış günlerinde kullanın. Pencere koltukları, sizin için hayatın telaşından kaçmak için mükemmel bir yer olabilir.

Eşsiz ve güvenli hissettiren kendi küçük özel alanınızı oluşturmanıza izin veren bu tasarımlar, rahatlık hissini tamamen yeni bir seviyeye taşımak için idealdir.

yatak odasi icin pencere koltuklari
Bennett Frank McCarthy Architects'ten

Yatak odasındaki işlevsel pencere kenarı koltuğu sizi günlük koşuşturmacadan uzaklaştırır ve sizi kendinizce özgür bir dünyaya taşır. Pencere koltuğunu, doğrudan güneş ışığını engelleyen doğru perdelerle, kitaplarınızı ve cihazlarınızı koyabileceğiniz küçük bir rafla, mevsimler boyunca tasarımın rahatlığının keyfini çıkarmak için bir veya iki ışıkla süsleyebilirsiniz.

yatak odasi icin pencere koltuklari
Sarı renkli duvarları ve uyumlu renk tonunda bir pencere koltuğu olan hoş modern yatak odası. Wendi Young

yatak odasi icin pencere koltuklari
Rahat bir pencere koltuğu ve yanındaki dolaplarla eşleşen depolama ile işlevsellendirilmiş yatak odası. Houzz

yatak odasi icin pencere koltuklari
Şık bir yatak odası pencere koltuğu, uzaktaki muhteşem dağ ve deniz manzaralarını mükemmel bir şekilde çerçeveliyor. Mahoney Architects & Interiors

yatak odasi icin pencere koltuklari
Küçük yatak odası pencere koltuğu, çağdaş evler için mükemmeldir. Houzz

Siz pencere önü koltuk tasarımı yapmak isteseniz ne tarzda bir ürün kullanmayı tercih edersiniz? Yorumlarda buluşalım.

Yorum Gönder

0 Yorumlar