Dinamik ve Modern Ofis Tasarımı

Genç ve dinamik görünümlü çalışma ortamlarının, personelin daha verimli çalışmasına elverdiğini biliyor muydunuz? İşte bugün tam bu konsepte uygun, dinamik ve modern bir ofis derledik. Tasarımların tamamı Reactor iç mimarlık stüdyosu tarafından gerçekleştirilmiş.

Livesport Ofisi
Yurtdışında spor ile ilgili yayınlar hazırlayan Livesport firmasının iç mimarisi Reactor tarafından yapılmış. Kendilerinin de sıkı bir spor hayranı olduklarını belirtmişler. Haliyle projeyi yaparken oldukça keyif aldıklarını söylemekten vazgeçmiyorlar.

Yaratıcı Modern Ofis Tasarımları
Görsel Kaynakları: Studio-Reactor.com

Ofis, dinamik bir ambiyansa sahip. İç mimari tasarım sürecinde sporun etkisi üzerinden çalışılmış. Yaşayan ofis olarak düşünülmüş ve bununla ilgili çalışmalar yapılmış. İç mekana canlı ve karakteristik renklerin hakim olduğunu görmek mümkün. Çalışma alanı içerisinde sportif olanaklar arayışı, modern ofis tasarımında oldukça güçlü, ikonik örnek haline gelmiş diyebiliriz.

Ofisin içerisinde koşu parkurlarını andıran zemin, iç mekana hareket, çeviklik ve dinamizm kazandırmış. Mini golf sahaları, coffe break alanları ve yemek alanların gerek endüstriyel, gerek görsel tasarımları da bu konsepte uygun olarak seçilmiş. İç mekan sadece bireysel çalışmak için değili, ekip çalışmaları için de oldukça elverişli tasarlanmış. Tercih edilen mobilyalar ve diğer demirbaşlar, "spor bir takım oyunudur" mottosu ile tercih edilmiş.

Yaratıcı Modern Ofis Tasarımları

Tercih edilen yumuşak yüzey sayesinde, ofis içerisinde tekerlekli sandalye ile gezinen personeller görmek mümkün. Kahvelerini bu şekilde alıyor, yazıcıdan gelen çıktıları da yine bu şekilde almaya gidiyorlarmış. Ancak patronları, buranın bir spor temalı ofis olduğunu ve tembellik yapmamaları gerektiğini komik ve şakalı bir yolla her toplantıda dile getiriyormuş. 😂

Yaratıcı Modern Ofis Tasarımları

Firmanın portföyünde bu çalışmayı bizlere bir maç olarak anlatmışlar. Bu iç mekanın işini aldıktan itibaren düdüğün çaldığını, ikinci yarıya kadar hararetli dakikalar yaşandığını, final skorunun detaylarını eğlenceli bir şekilde bizlere sunmuşlar. Kaynak Çekçe ancak translate ile İngilizce olarak okumak isteyenler, yukarıda paylaştığımız kaynak linkinden firmanın sayfasına gidip okuyabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar