takipçi satın al

Genç odası tasarlarken dikkat edilmesi gerekenler

Eğer çocuğunuz odadaki rengarenk tüllerden, üzerinde çizgi film karakterlerinin olduğu duvar kağıtlarından şikayet ediyorsa artık sizin de çocuğunuz için doğru bir genç odası seçimi yapma vaktiniz gelmiş demektir.

Çocuğunuz için en doğru genç odasını seçmek istiyor ama hazır genç odası takımları istemiyorsanız bir iç mimarla çalışabilir ya da hazır ürünleri birleştirerek kendi tasarımlarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Öncelikle dikkat etmeniz gereken şey odanın rengidir. Odanın rengini tek renk seçerek ya da üç duvarı sade bir renk kalan bir duvarı da duvar kağıdı olarak seçerek odanın bütünlüğünü koruyabilirsiniz.

Genç odası dikkat edilmesi gerekenler

Yatak konusunda değinilmesi gerekilen çok bir konu olmamakla birlikte çocuğunuza uygun büyük bir yatak seçmeniz gerek. Çocuğunuzun eğitim sürecinde, önünde lise ve üniversite olduğunu düşünerek, artık ders çalışmaya daha çok vakit ayıracağından kullanışlı bir masa tercih etmenizi öneririz. Artık gençlerimizin farklılığa düşkünlüğünü göz önünde tutarak, üstü yatak altı masa ve kitaplık olan tasarımları da gözden geçirmenizi önerebiliriz.

Artık çocuğunuz büyüdü, her gün daha fazla kıyafet almak isteyecek, onun tarzında oldukça geniş bir dolap şart. Dolap tasarımının hem askılıklı hem raflı hem de çekmeceli olması kullanım açısından çok daha iyi olur. Çocuğunuzun gece yatarken okuduğu kitabı, içtiği suyu ve gece lambasını koyması için oda tasarımına uygun bir şifoniyer olması onun için güzel bir ayrıntı olacaktır.

Son olarak hem odanın daha geniş görünmesi için hem de malum ergenlik dönemindeki çocukların en çok önem verdiği şeyin dış görüntü olmasından dolayı bir boy aynası da tercih edilebilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar