Mutfağınızı Daha Büyük Gösterin

    Şehirde yaşamanın dezavantajlarından biri, iç mekanların genellikle küçük olmasıdır. Bu tabii ki mutfağın boyutlarına ve kullanım/sirkülasyon alanına da yansıyor. Ancak 'mutfak evin kalbidir' sözünü yinelemeyi istiyoruz. Çünkü burası tüm yemeklerimizi hazırladığımız oda ve belki de en çok vakit geçirdiğimiz odalardan biri. Bu nedenle, bu alanı amacına uygun ve işlevsel bir hale getirmek çok önemli. Buradaki anahtar kelime sadece şudur: boşluk. Mutfağınızın çok küçük olduğunu düşünmeniz önemli değil, bu yazıda mutfağınızın her santiminden faydalanabilmeniz ve mutfağınızın harika görünmesini sağlayabilmeniz için ipuçları derledik.

Açık Raflar
Hacimli çekmecelerden kaçınmak, küçük bir mutfağın görünümünü büyük ölçüde değiştirebilir. Daha fazla hava alır ve alana genişliyormuş hissini verir. Açık raflar, minimalist mutfaklarda oldukça işe yarar. Her halükarda, açık raflara yaratıcılık için bir alan olarak bakmanızı tavsiye ederiz. Ruh halinize, mevsime bağlı olarak rafta sergilediklerinizi değiştirebilir.

mutfaginizi daha buyuk gosterin

Saklama Arabası
Bir mutfak adasına sahip olmayı hayal edenler için güzel bir çözüm olabilir. Bir depolama arabası, hareketliliği nedeniyle çok pratiktir. Bazı modeller katlanarak ihtiyaç olmadığında saklamayı kolaylaştırır ve ekstra alan sağlar. Şimdi reklamlar: Bizden destek alarak size özel tasarım çalışması gerçekleştirebiliriz. 😊

mutfaginizi daha buyuk gosterin


Küçük Ev Aletleri
Görünür cihazlar genellikle küçük bir alana sahip mutfak tezgahında, oldukça fazla yer kaplar. Bu tür aletleri kullan/kaldır mantığı ile çeşitli depolama alanlarında istifleyebilirsiniz. Bunun için birçok özel depolama sistemi ve ürünleri satılıyor. Mutfak aletleri için depolama malzemeleri adına yapı marketleri ziyaret edebilirsiniz. Instagram hesabımızdan da sizlere düzenli olarak ürün paylaşımları gerçekleştirmekteyiz.

mutfaginizi daha buyuk gosterin


Yuvarlak Formlu Yemek Masası
Çoğu iç mekanda yemek masası mutfakta çözülmüş olabiliyor. Mutfağınızın m2'sinden çalan bu durumun olumsuz yönlerini engellemek adına, yuvarlak formlu yemek masası tercih etmeniz gerekiyor. Böyle bir masa kullanımının bir başka avantajı da, bu konfigürasyonun kare bir masa kadar ağır görünmemesi diyebiliriz.

mutfaginizi daha buyuk gosterin


Renklere Yer Verin! 🎨
Küçük mutfağınızda fazla yeriniz yoksa, renklerin içeriyi canlandırmasına izin verin. Renklere güvenin ve iç mekanınıza ne kadar enerji katabileceklerini görün. Sıkış tıkış bir mutfağın, renk paleti ile neler yapabileceğinden şüphemiz yok! Dinamik renklere sahip bir masa örtüsü, yemek takımı ve çay seti gibi birçok ürünü renklendirmeyi deneyebilirsiniz.

mutfaginizi daha buyuk gosterin

Yorum Gönder

0 Yorumlar