Düşük Bütçe ile Daha Lüks Evler

 Kısıtlı bir bütçeniz var ancak evinizi daha lüks göstermek istiyorsanız, bugün sizler için hazırladığımız bu içerik işinize yarayacak. Lüks kavramı, en basit haliyle konfor ve rahatlık olarak tanımlanabilir. Dolayısıyla lüks, estetik ve işlevsel bir çevrede rahatça yaşamaktır. Bu pahalı ürünlere, çok para harcamakla ilgili bir kavram değildir.

düsük butce ile daha luks evler
Bu lüks mutfakta, konukların kendi kendilerine servis yapabilecekleri ve yemek yapan kişinin çalışma alanından uzak kalabilecekleri ayrı bir bar alanı bulunuyor.


Düşük Bütçe ile Daha Lüks Evler
Avrupa evleri tarzı projeleri incelediğimizde, oldukça şık ve işlevsel evler, yaşam alanları ile karşılaşıyoruz. İç Mimarlık Dünyası ekibi olarak bugün sizlere derlediğimiz maddeler aracılığı ile daha düşük bütçe ile daha lüks evler, yaşam alanlarına sahip olabileceksiniz. 

Hobi Köşesi
Belki bir şarap odası yaratmak bütçenize uygun olmayabilir ancak şık bir bar arabası tercih edilebilir. Daima bu fikirle ilerlenmeli ve bireysel özgürlük alanlarınıza hoşlandığınız işlerden, materyallerden bulunan veya eylem fonksiyonunuzu besleyecek bir hobi köşesi yaratmalısınız. Bu hem kaliteli zaman geçirmenize yarayacak hem de iç mekanınızın daha lüks kavram taşımasına sebep olacaktır.

dusuk butce ile daha luks evler


Aydınlatma ile Daha Lüks Görünüm
Aydınlatma, herhangi bir evin önemli bir parçasıdır ve lüks bir görünüm elde etmenin en ucuz yollarından biridir. Aydınlatmalar, iç mekanda etkili bir ambiyans oluşturmak için önemlidir. Vurgu aydınlatması dediğimiz aydınlatma elemanları sayesinde belirli bir bölgeyi ışıklandırmak, iç mekanda lüks ve zengin bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

dusuk butce ile daha luks evler

Sabah Mutfağı
Sabah mutfağı, aletlerin ve kahvaltı malzemelerinin toplandığı bir bölge olarak nitelendirilebilir. Güne kahvesiz başlayamayanların sıkça uğradığı bir alandır. Yeterli m2'ye sahipseniz ana mutfaktan uzak tutarak, bir sabah mutfağı tasarlayabilirsiniz.

dusuk butce ile daha luks evler

Yorum Gönder

0 Yorumlar