2021 Yatak Odası Trendleri

Geçtiğimiz günlerde Dünya olarak 2020 yılını geride bırakarak, yeniliğe ve umutlara doğru bir adım attık. İçeriğimizin öncesinde tüm okurlarımızın yeni yılını kutluyor, sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyoruz. 

Bildiğiniz üzere biz tasarım dünyasını yakından takip edip, iç mekanlarınıza uyarlayabileceğiniz tasarımlar ve projeler araştırmaya devam ediyoruz. Bugün de 2021 yılında trend olacağını öngördüğümüz yatak odası tasarımlarını derledik. Yeni yılda yatak odasını canlandırmak isteyenler için, yol gösterici nitelikte bir içerik oluşturduk. Keyifli okumalar.

Gri ve Sarı Detayları
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Pantone tarafından yeni yıla damgasını vuracak renkler belirlenmişti. İlgili içeriği buradan okuyabilirsiniz. Bu yıl birçok iç mekanda bu renkler yerini alacak. Yatak odalarında da bu renklerin trend olacağını öngörüyoruz.

2021 Yatak Odası Trendleri
2021'de giderek daha fazla göreceğiniz bir yatak odası renk düzeni
Görsel: TY Larkins Interiors

2021 Yatak Odası Trendleri

Minimal Platform Yataklar
Minimal ve abartısız formlarda tercih edilen platform yataklar, yatak odalarında bir süredir stil kısıtlamalarını aşan popüler bir seçim olmuştu. 2021 yılında da birçok yatak odasında platform yataklara yer verilecektir. 

2021 Yatak Odası Trendleri
Arka plandaki aydınlatma, bu rahatlatıcı, minimal yatak odasında en büyük etkiyi oluşturmuş.

2021 Yatak Odası Trendleri
Modern çizgilere sahip bu zarif yatak odası için depolama ile çerçevelenmiş minimal yatak.
Görsel: cityhomeCOLLECTIVE

Deniz Etkileri
Geçtiğimiz yıl özgürlük açısından biraz mustarip olduk. Bu yıl özgürlüklerimizi yeniden kazanmayı ümit ettiğimiz bir yıl olacağı için, iç mekanlarda özgürlüğün yegane anımsatıcısı denizlerle alakalı etkiler görebilmek mümkün olacak.

2021 Yatak Odası Trendleri
Mavi ve turuncu vurgular, deniz stilini harekete geçirmek için tercih edilmiş.
Görsel: Schell Brothers

2021 Yatak Odası Trendleri

Yeşilin Hakimiyeti
2018 yılından bu yana iç mekanlarda yeşil detayları giderek artıyor. 2021 yılında da bitkiler iç mekanlarımızın önemi bir demirbaşı olmaya devam edecek. Bizler de bu yeşil detaylarına, içeriklerimiz içerisinde sıkça örnek veriyoruz. 

2021 Yatak Odası Trendleri

2021 Yatak Odası Trendleri
Fark yaratan bir iç mekan bitkisiyle yatak odasında doğa sevginizi gösterebilirsiniz.
Görsel: Virtual Studio Innovations

2021 yılında iç mimari adına bizleri şüphesiz çok detay bekliyor. Neler olacağını bekleyip göreceğiz, tasarım dünyası adına heyecanlıyız. Trend üzerine içeriklerimizi bu bağlantı üzerinden okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar