takipçi satın al

İç Mimari Değişime Tanıklık Edin

Bugün çok ilginç bir projeyi inceliyoruz. İnceleme yapacağımız bu iç mekan, daha öncesinde at ahırı olarak kullanılıyormuş. Akıllara hemen; "her şey değişir de, ya koku?" geldiyse siz de bizdensiniz.🐴 Gelin birlikte bu ilginç projenin detaylarına geçelim. Başlamadan önce belirtmekte fayda var; projenin before yani önceki haline erişim sağlayamadık. Sanırım firma bunu paylaşmamış.

Uyarlanabilir İç Mekan ve Yaşam
Washington'da bulunan eski bir at ahırı, SHED Design tarafından yeniden tasarlanarak, modern bir daireye çevrilmiş. Oldukça ferah ve iki kat yüksekliğe sahip bu daire, bize minimalist çizgileri hissettirebiliyor.

Bir dizi pencere, dairede havalandırma ve ışık görevi görüyor. Sarı renkli sürgülü yatak odası kapısı, bireysel özgürlük alanı için karakteristik bir işlev görüyor. Batı cephesi boyunca, evin geri kalanına bakan, ev sahiplerinin Washington'un güzel gün batımının tadını çıkarmalarını sağlayan bir veranda mevcut. Merkezi alandaki sarkıt ışık, geniş daire alanını zarif bir şekilde aydınlatabiliyor.

İç Mimari Değişim
Görsel Kaynakları

Projenin tamamında sadelik ve minimalist çizgilerin hakim olduğunu net bir şekilde görmek mümkün. Yine sade ve temiz renklerin tercih edilmesi, projeyi incelemeye başlayınca sorduğumuz sorunun endişesini bir nebze hafifletti açıkçası. Projede gereksiz eşyadan kaçınılmış, sadeliğin zarafet olduğu gözler önüne serilmiş.

İç Mimari Değişim

İç Mimari Değişim

İç Mimari Değişim

İç Mimari Değişim

Bu ahırın değişimi, iç mekanın değişimi ile bitmiyor elbette. Dış cepheyle de alakalı bir çalışma gerçekleştirilmiş. Bu çalışmada görsel kontrast sağlayan renkler tercih edilmiş. Gri ve kırmızının ahenk içindeki uyumunu görmek mümkün.

Yorum Gönder

0 Yorumlar