takipçi satın al

Doğal Kozmetik Mağazası

Dünyadan iç mimari projeleri incelediğimiz içeriğimizde bugün, Sırbistan'dan bir doğal kozmetik mağazası ile karşınızdayız. SOFI doğal kozmetik ürünlerinin satışının gerçekleştirildiği mağaza, AUTORI isimli mimarlık firması tarafından tasarlanmış.

Doğal Kozmetik Mağazası

Doğal kozmetik ürünlerinin satışının gerçekleştirildiği bu iç mekanda, doğallık kavramını doğrudan hissetmek mümkün. Tercih edilen malzemelerin, bu vurguya sahip olduğunu görebilmekteyiz. İç mekandaki dengeyi ve dinginliği sağlamak için yarı saydam perdeler tercih edilmiş. SOFI logosunun da perdeler üzerinde tercih edilmesi, kurumsal bir kimlik katmayı başarmış.

Doğal Kozmetik Mağazası

Yerel taş ocağından toplanan hurda mermerlerin geri dönüştürülmesi ile sürdürülebilir iç mimari algısı desteklenmiş ve gerçekleştirilmiş. Bu açıdan bakıldığında Doğal ürünler satan bir mğazanın bu denli sürdürülebilir tasarım kullanıyor olması oldukça başarılı. Kusurları nedeniyle taş ocağı tarafından atılan mermerler minimal olarak yeniden işlenmiş ve AUTORI tarafından hayata döndürülmüş. Rafların ve tezgahların, mermer hareketlerine tamamen bağlı olduğunu görüyoruz.

Doğal Kozmetik Mağazası

Doğal Kozmetik Mağazası

Doğal Kozmetik Mağazası

İç Mimarlık Stüdyosu: Studio AUTORI
Alan: 30 m2
Yıl: 2020
Fotoğraflar: Relja Ivanic

Yorum Gönder

0 Yorumlar