takipçi satın al

Dünya İç Mekanlar Günü

Her sene İç Mimarlar ve Tasarımcılar Federasyonu tarafından gerçekleştirilen, Dünya İç Mekanlar Günü bu sene farklı bir şekilde kutlanacak. Dünya olarak evlerimize kapandığımız bu dönemde, iç mekanlara sığındık. Bu yüzden bu gününün önemi büyük. Dünya İç Mekanlar Günü Kutlu Olsun! Bu özel gün ile alakalı yapılacak olan etkinliğin detaylarını paylaşalım.

Dünya İç Mekanlar Günü

Bu seneki Dünya İç Mekanlar gününü evlerimizden kutluyoruz. İç Mimarlar Odası genel merkezi tarafından düzenlenen aktivitede, tasarladığımız evleri dünya ile buluşturacağız. Instagram @icmogenelmerkez ve @ifiwid2020ciat hesaplarına göndereceğiniz projeler, çizimler yine @ifiwid2020ciat hesabından paylaşılacak.

Bildiğiniz üzere Pandemi sürecinde evlerimize sığındık. Bu yüzden bu seneki Dünya İç Mekanlar Günü biraz buruk ama daha anlamlı. Birer sığınağımız olan evlerimizi veya profesyonel olarak tasarladığımız projeleri ilgili hesaplara göndererek, Dünya İç Mekanlar Gününü kutlayalım.

İç Mimarlar Odası tarafından bugün ile ilgili yayınlanan bildiriyi buradan okuyabilirsiniz. Sağlıklı günlerde görüşmek dileği ile.

Yorum Gönder

0 Yorumlar