Banyolar İçin Ayna Önerileri

Bugünkü yazımızda dünyadaki çeşitli iç mimari projelerden, birçok farklı ayna modelleri derledik. Banyolarımızda görmeye alıştığımız standart aynalardan daha farklı olan bu modeller, iç mekanlarınızın ambiyansını değiştirecek. Sizlerle paylaşacağımız modeller yurt dışındaki iç mimari projelerden derlendi. Fakat ülkemizde de benzer tarzda banyo aynası satan firmalar bulunuyor. Dilerseniz önerilerimize geçelim.

Dairesel Stil Aynalar
Son zamanlarda en popüler banyo aynası formlarından biri olan dairesel stil aynalar, iç mekana sakin ve yumuşak bir kompozisyon yüklüyor. Günümüzdeki banyo trendleri için eşsiz bir seçenek. Geometrik formları ve sadeliği seviyorsanız, siz de banyolarınız için dairesel stil aynaları tercih edebilirsiniz.

Dairesel Stil Aynalar

Dairesel Stil Aynalar

Dairesel stil aynalar, her tür iç mimari konsept ile uyum içerisine girebiliyor. Çerçevede siyah, altın, krom, bronz renkleri tercih etmek, iç mekanın zengin ve taze görünmesini desteklemekte.

Proje: Atlas Concorde

Kavisli Kenara Sahip Aynalar
Günümüzde çoğu evde dikdörtgen banyo aynaları kullanıyoruz. Bu formlara sahip aynalara kavisli kenara sahip çerçeveler eklediğimizde çarpıcı ve lüks bir iç mekan elde edebilmekteyiz. Yurt dışı projeleri incelememizde, kavisli kenara sahip birkaç ayna karşımıza çıktı. Bunlar mevcut iç mekanın aksine kontrast olarak tercih edildiği için, harika bir uyum içerisine girmişler.

Kavisli Kenara Sahip Aynalar

Kavisli Kenara Sahip Aynalar

Kavisli Kenara Sahip Aynalar

Geometrik Formlu Aynalar
Geometrik aynalar, banyolarınızın odak noktası olma potansiyeline sahiplerdir. Cesur ve asimetrik iç mekan severler için önerebileceğimiz ayna türü. Geometrik formları destekleyici banyo seramikleri, banyo armatürleri ve diğer banyo materyalleri tercih ederseniz, iç mekan içerisinde muhteşem bir ambiyans yaratabilirsiniz.

Geometrik Formlu Aynalar

Proje: A Beautiful Mess

Geometrik Formlu Aynalar

Bazen daha kompakt bir boyuta sahip, iyi tasarlanmış ve doğru yerleştirilmiş bir ayna, ufak alanlar içerisinde büyük anlamlar ifade edebilir. Günümüz trendlerinde, pirinç, altın ve krom kaplamaların yoğun olarak tercih edildiğin banyolarda geometrik forma sahip aynalar tercih edebilirsiniz.

Geometrik Formlu Aynalar

İç mimaride trend tasarım ve ürünleri incelediğimiz yazı dizimizi direkt olarak burdan takip edebilirsiniz. Yorumunuzu bizlerle paylaşmayı unutmayın, görüşmek üzere!

Yorum Gönder

0 Yorumlar