Corona Renderer SketchUp

Çoğu kullanıcı, uzun süredir SketchUp için corona renderer versiyonunun çıkmasını bekliyor. Biz İç Mimarlık Dünyası olarak geçmiş dönemlerde corona renderer incelemesi yapmıştık. O yazımızda corona renderer 3ds max versiyonu incelemiş, sketchup için corona üzerine de bir inceleme yapacağımız konusunda bilgi vermiştik. Bugün bu yazımızda sketchup corona renderer programı hakkında bilgiler vereceğiz.

SketchUp için corona sürümü üzerinde internette birçok bilgi kirliliği mevcut. Biz bugün bu tür spekülasyonlara birinci ağızdan aldığımız bilgilerle, son vereceğiz. Corona renderer sketchup versiyonu indirmek için ne gerekiyor? SketchUp için corona renderer nasıl indirilir? Gibi temel sorularınızın tüm cevaplarını vermeye başlayalım.

Corona renderer Sketchup

Corona renderer sketchup indir
(Beta sürümünden bir deneme render)

Geçtiğimiz dönemlerde SketchUp için Corona renderer versiyonu beta sürüm olarak beğenimize sunulmuştu. Render motorunun ortaya çıkardığı kalite de görebileceğiniz üzere gayet başarılıydı. Ancak firma tarafından yapılan bir duyuru ile, kesin ve net olarak Corona Renderer SketchUp sürümünün geliştirilmesi durduruldu ve artık desteklenmiyor. İlerleyen dönemlerde sketchup 2021 için corona renderer geliştirilir mi henüz bu konuda net bir bilgi yok. Ancak corona forumlarında yapılan tartışmalarda ilerleyen yıllarda sketchup programı için corona renderer çıkacağı söyleniyor. Ancak bu tabii ki bir söylenti. Biz, firma tarafından söylenmemiş hiçbir bilgiye itibar etmiyor, sizlere de daima doğru bilgiler vermeye çalışıyoruz.

Diğer çizim programları için corona renderer indirmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Çizim programlarını incelemeye ve bu tarz haberler paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar