Ücretsiz 3ds Max Arşiv Kütüphaneleri

Bu yazımızda 3ds Max için 3 boyutlu arşivleri, ücretsiz olarak nerelerden edinebilirsiniz bunlardan bahsedeceğiz. Ücretsiz 3ds Max arşiv kütüphanelerini indirmek için vereceğimiz linkleri takip ederek, ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ücretsiz 3ds Max Arşiv Kütüphaneleri

3dsky.org
Şüphesiz ki en kaliteli 3d max arşivleri bu adreste bulunuyor. Pro ve ücretsiz birçok 3 modeli bu adresten indirebilirsiniz. Ücretsiz versiyonda günlük 3 adet indirme hakkınız bulunuyor. Pro versiyon tercih ederseniz aylık 18$ ödemeniz gerekiyor.

turbosquid.com
Bu adreste ücretsiz ve ücretli 3d modelleri barındırıyor. Burada da oldukça kaliteli 3ds max dosyaları bulunuyor. Ücretsiz dosyalar ücretlilere göre biraz az olsa da aradığınız modeli bulmak kolay. Ayrıca indirdiğiniz dosya hesabınızın bulutunda bulunuyor yani dosyalar bilgisayarınızdan silinse, yarın tekrar indirmek istediğiniz takdirde size kolaylık sağlıyor.

archive3d.net
En eski 3d max arşiv sitelerinden diyebiliriz. Bu adreste de birçok kategorize 3 boyutlu dosya bulunuyor. Site içi arama motoru Google ile destekli. Bu adreste de kaliteli ve kalitesi düşük materyallere erişebilirsiniz.

cadnav.com
Boyutları düşük materyalsiz 3d max dosyası arıyorsanız buradan yardım alabilirsiniz. Modeller ağırlıklı olarak texture yani kaplamasız olarak sunuluyor. İçerik açısından diğer sitelere göre daha az sayıda arşiv bulunuyor.

Yeni 3ds max arşiv sitelerini keşfettikçe sizlere sunmaya devam edeceğiz. İlerleyen dönemlerde İç Mimarlık Dünyası üzerinden de 3ds Max hazır sahneler ve modeller paylaşımı olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Yorumlarınızı önemsiyor ve merak ediyoruz. 😊