Ev ve İş Yerleriniz İçin Geometrik Dekorlar

İç mimaride geometrik detaylara düşkün olanların heyecanla okuyacağı bir yazı ile sizlerleyiz. Estetiğe, saflığa ve sadeliğe önem veriyorsanız paylaşacağımız bu geometrik dekorlar, tam sizin için. Yazıdan önce yaptığımız incelemelerimize göre ülkemizde bu ürünlerin satışı henüz bulunmuyor. Ancak dilerseniz üretimini kendiniz bir atölyede yaptırıp, evinizde veya iş alanlarınızda kullanabilirsiniz. Bizler bu yazımızda Formae'nin kendi koleksiyonundan ürünler paylaşacağız. Firmanın online mağazasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Temel unsurlardan yaratılan temiz geometriliğin çekiciliği bizleri etkilemeyi daima başarmıştır. Tasarım dünyasında da son zamanlarda metal işleri ve geometrik formların birleşimiyle oldukça başarılı koleksiyonlar ortaya çıktı diyebiliriz. Formae firması da bunu başarmış diyebiliriz. Her nesneye el yapımı bir dokunuş sağlamak, endüstriyel ürün yelpazesini de doğrudan genişletiyor.

Modüler bir tasarım dili sunan, birbirleriyle etkileşime girebilen ve mobilyalarla enerjik bir şekilde karışan bu ürünler, Formae'nin Paris'teki bir fuarda tanıttığı koleksiyondan. Yeni yaşam stillerini ve kompozisyonlarına sahip ürünler, dinamizm ve sadelik formunun stratejisiyle bir araya gelmiş. Altın oran esintilerini de bu koleksiyonda hissedebilmek mümkün.

Ev ve iş yerleriniz için kullanabileceğiniz, dilerseniz yaptırabileceğiniz geometrik dekorlar:

Formae Geometrik Dekorlar

Formae Geometrik Dekorlar

Formae Geometrik Dekorlar

Formae Geometrik Dekorlar

Formae Geometrik Dekorlar

Yorum Gönder

0 Yorumlar