Küçük banyolar için büyük fikirler

Banyo nasıl dekore edilmelidir?
Pek çok kişinin küçüklüğünden dolayı şikâyet etmekte olduğu banyolar bazen oldukça sıkışıklaşabiliyor. Bu durumun çözülebilmesi için hem kolay hem de ucuz bazı yollar mevcut. Banyo dolabının içi düzenli kullanılmalıdır. Kozmetikler, bakım ürünleri ve diğer eşyalar bu dolaba düzenli şekilde yerleştirildiği zaman sığabilmektedir.

Küçük banyolar için büyük fikirler

Tuvalet kağıtlarının depolaması oldukça zordur. Hem görünümünün güzel olması hem de kullanışlı bir yol bulmak adına ince demir teller kullanılabilir. Neredeyse her hobicide satılan ince demir teller silikon şeklinde ve korumalıdır. Bu sayede tuvalet kağıtları dekoratif bir şekilde saklanabilir. Banyo dolabının yanına tuvalet kağıdı takmak için yarım dikdörtgen şeklinde bir demir tutturulabilir. Hem kullanışlı hem de şık duracaktır.

Banyo dolabı için yer olmayan kişiler kullanılmayan banyo mermerini kırdırabilirler. Kırdırılan yerin altına klozet koyulabilir. Biraz uğraştırsa da banyoyu toplayacak banyo dolabına yer açması oldukça iyi bir çözümdür. Bornozlarını nereye asacaklarını bilemeyen kişiler eski bir kelepçe kancasını tahtaya sabitleyebilirler. Tahta, banyo duvarına asılınca oldukça güzel bir askılık ortaya çıkacaktır. Bu askılık boya ile renklendirilebilir.

Bazı eşyaları açıkta tutmak isteyen fakat bunu dekoratif bir yolla yapmayı hedefleyenler olabilir. Eski bir mobilyanın çekmecesi alınabilir. Banyo ne renkteyse ya da hangi renk uyum sağlayacaksa o renge boyanabilir. Boyama işleminden sonra banyo mermerine ya da dolabın açık kısmına koyulmasında hiçbir sakınca yoktur. Oldukça dekoratif duracaktır. Sürekli lazım olan tarak, diş fırçası, macun gibi malzemeler bu kutuda saklanabilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar