Yaşam alanlarınıza hayat kurtarıcı küçük dokunuşlar

Herkesin zevki birbirinden epeyce farklı olabiliyor. Ancak çoğumuz ortak bir noktada buluşuyoruz. Hayatımızda kolaylıklar sağlayan tasarımları oldukça seviyor ve uygulamak istiyoruz. Biz de sizlere kendi evinizde veya ofisinizde, yani kısacası yaşam alanlarınızda uygulayabileceğiniz fazla maliyeti olmayan birkaç küçük dokunuş önerisinde bulunacağız. Bu küçük dokunuşlar ile birlikte bulunduğunuz ortamdan keyif alacağınıza eminiz.

WC Materyal Dolabı: Özellikle dar alanda bulunan ıslak hacimlerinizde, bu tarz çözümler kullanabilirsiniz. Nereye konacağı bilinmeyen ve istenmeyen eşyaları bu şekilde değerlendirebilirsiniz.

Ayakkabılık: Stüdyo daireler için hayat kurtarıcı bir çözüm. Vestiyer, portmanto gibi mobilyalar ile, zaten dar olan alanınızı öldürmek yerine böyle bir çözüm üretebilirsiniz.


Kablo ve uydu alıcısı gizleme: Kablolardan çoğumuz nefret ediyoruz. Birbirine karışmaları, karmaşık bir hale gelmeleri oldukça can sıkabiliyor. TV izlerken sağdan soldan sarkan kablolara ister istemez insanın gözü takılabiliyor. Bu çözümde bu dert ortadan kalkıyor. Halihazırda bir tv üniteniz varsa onun ölçüsüne göre bu şekilde bir ek yapabilirsiniz.


Çamaşır odası çözümleri: Ülkemizde çamaşır odası çok yaygın olmasa da kullananlar için ufak bir çözümümüz var. Elinizdeki çamaşır sepetlerini nereye koyacağınızı bilemiyorsanız, deterjan vb. materyalleri nerde muhafaza edeceğinizi bilemiyorsanız bu çözüm tam sizlik.


Dolap kapağı arkası özel askı: Özellikle bayanlar için oldukça kullanışlı olan bu özel askılığın maliyeti 12. Bu çözüm saç kurutma makinesi, düzleştirici veya başka materyalleri saklamada kolaylık sağlıyor.


İç Mimarlık Dünyası ekibi olarak, sizlere yaşam alanlarınızda hayat kurtarıcı küçük dokunuşlar ve tasarımlar sunmaya devam edeceğiz. Yazı dizisi haline getireceğimiz bu kategoriyi takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar