En İyi Mutfak Tezgahı Markaları

Mutfak evin kalbidir. Günün başladığı, sohbetlerin yapıldığı, yemeklerin paylaşıldığı ve en güzel anıların yaşandığı yerdir. Bu sebepten mutfaklarımız için günün en sosyal mekanıdır dersek yanlış bir tanım olmayacaktır. Bugün sizler için dünyanın en iyi mutfak tezgahı markaları hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Eğer iyi bir marka arayışındaysanız kesinlikle göz atmanızı tavsiye ederiz. 

Mutfak Tezgahı Hakkında
Mutfaklarınızda tercih edeceğiniz tezgahınız, iç mekanın tarzınızı yansıtır. Mutfağın en çok alan kaplayan yeri olması bir yana sizin dekorasyona ne kadar önem verdiğinizi de gözler önüne sermektedir. Bu bakımdan kaliteli bir mutfak tezgahı, mutfak dekorasyonunun en değerli parçası olacaktır.

en-iyi-mutfak-tezgahi-markalari
Görsel Kaynağı

En İyi Mutfak Tezgahı Markaları

Franke
Dünyanın en iyisi tanımı doğru olur mu bilinmez ama; en fazla ürün seçeneğine sahip olan tezgah markasıdır. Her iç mekan tarzına göre uygun bir tezgah modeli mutlaka bulunur. 50’nin üzerinde tasarım ve renk seçeneği ile sizi en iyi şekilde anlatabilir. Bizler de İç Mimarlık Dünyası olarak projelerimizde genellikle Franke markayı tercih etmekteyiz.

Belenco
Kuvars minerali içeriğine sahip mutfak tezgahı tasarlayan bir markadır. Çok yüksek ısı ve çizilmeye karşı dayanımı olan ürünler üretir. Belenco ürünleri genel olarak büyük mutfaklar için tavsiye edilir.

Çimstone
Doğal taşların büyüsünü mutfağınızda hissetmek isterseniz, Çimstone ürünlerini tercih edebilirsiniz. Renk tercihi fazla olan marka, Franke ile birlikte ülkemizde bilinirliği en yüksek olan mutfak tezgahı markaları arasında yer alıyor. 

Silestone
Belki de listemizin en uzun ömürlü mutfak tezgahı markaları arasında ilk sıradadır. Firmanın ürettiği ürünler ısı ve darbeye karşı ekstra dayanıklıdır. Bu marka da Belenco gibi yüksek oranda kuvars mineralinden destek alarak tezgahlarını üretir.

Dekton
Cam ve porselenin büyüsünü, Dekton markası ile mutfağınıza getirebilirsiniz. Özellikle geçişlerin çok fazla olmadığı dekorasyon tercihinde kullanılan bir markadır. Son dönemlerin trend mutfak tasarımlarına uygun, pek çok yeni ürünü bulunmaktadır.

Aslında markalar hakkında elimizde olan liste bununla sınırlı değil. Genellikle modern mutfakların en önemli temsilcilerini bu listeye almaya çalıştık. En iyiler arasından seçim yapmanız adına listeyi kısa tuttuk. İskandinav tarzı, klasik yada modern konseptli iç mekanlar için bu markalar arasından tercihte bulunabilirsiniz. Kararsız kaldığınız noktada ücretsiz iç mimari danışmanlık hizmetimiz sizin için devrededir. Bu markalar hakkında sizlerin de yorumlarını merak ediyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar