Dikey Bahçe Yapay Bitki 3D Modeller

Son birkaç yıl içerisinde iç mimaride dikey bahçe çalışmaları adından söz ettirmeyi başarıyor. Yapay bitkiler ve dikey bahçeler bugün çoğu yaşam alanında karşımıza çıkıyor. Şoklanmış yapay bitki sistemi sayesinde her türden istediğiniz bitkiyi, çiçeği yapabilen birçok firma var. Son dönemlerde yosun duvar çalışmaları da birçok iç mimari proje aracılığıyla bizlerle buluşuyor.

Dikey bahçe 3d render
Görsel: tolgAşk Design

Bugün piyasada böyle bir arz oluştuğu için, sizlere projelerinizde kullanabileceğiniz 3D dikey bahçe yapay bitki model arşivi sunacağız. Modeller arşivlemedir yani çeşitli yurt dışı sitelerinden derlenen dosyalardır. 3ds max 2017 ve üzeri sürümlerde sorunsuz açılmaktadır. Bu modellerin içerisindeki bitkileri firmalara sorabilir, onların elindeki stoklara göre yeniden modelleme yapabilirsiniz. Dosyalara erişebilmek için winrar programının bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

Dikey Bahçe Yapay Bitki 3D Modeller Ücretsiz İndirme Bağlantısı

İndireceğim bağlantı güvenli mi?
Google Drive paylaşımıdır.  Güvenle bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz. Yine de bağlantı üzerinde virüs testi yapmak için buraya tıklayınız.

Çizim programı kategorimizden, çeşitli tefrişat ve 3 boyutlu model arşivleri ile ilgili içeriklere de ulaşabilirsiniz. Sorularınız ve istekleriniz için iletişim formumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Yorumlarınızı önemsiyor ve merak ediyoruz. 😊