takipçi satın al

Renkli Şömine Tasarımları

Villalar başta olmak üzere çoğu yaşam alanında şömine görmeye alışkınızdır. Bunlar genelde ya hazır sipariş edilen şömineler oluyor, ya da şömine denince akıllara gelen standart bir ısınma kaynağı oluyor. Ancak biz İç Mimarlık Dünyası olarak yine her zamanki gibi sıradanın dışında ve oldukça farklı şömine tasarımları derledik. Sizlere ilham vereceklerinden hiç şüphemiz yok.

Bir şömine, bir ruh halini yansıtacak, cesur fayanslarla kaplanabilir. Odanızın dekorunu ve stilini vurgularlar. Şöminenizi iç mekanda vurgulamak için geometrik fayanslar, Fas desenli fayanslar tercih edebilirsiniz. Hali hazırda bir tuğla şömineniz varsa, onu kolayca boyatabilir; pembe, yeşil, mavi, kırmızı, sarı, turuncu gibi renklerle iç mekanınızda vurgu noktası oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde iç mekanda kontrast yakalamak için de tercih edebilirsiniz. 

Dünyadan Renkli Şömine Tasarımları

Renkli Şömine Tasarımları

Etrafı saksı bitkileriyle ve çeşitli objelerle dolu bu şöminede, yer yer altıgen fayans tercih edilmiş. Oldukça eğlenceli bir fikire benziyor.

Renkli Şömine Tasarımları

Parlak mavi çiniler ve mor berjerler ile kaplı, şömineli şık ve rahat bir köşe. Kusursuz zevkle dekore edilmiş cesur bir alan diyebiliriz. Minik dostumuzun pozu da oldukça şık. 💕

Renkli Şömine Tasarımları

Fantastik bir deniz mavisi tuğla şömine, tek renkli bir odayı daha cesur ve çekici hale getirir ve ona renk katar. Burada da bunun sağlandığını görebiliyoruz.

Renkli Şömine Tasarımları

Parlak mavi çinilerle çevrili, zarif beyaz bir şömine, deniz kıyısında bir sahil evi için idealdir.

Renkli Şömine Tasarımları

İşte tam bir kontrsat örneği. İç mekanın soğuk renklerinin arasından sıyrılıp, parlayan bir şömine. Pembe yerine turuncu veya sarı olsaydı bizce çok daha şık olurdu. Sizce?

Renkli Şömine Tasarımları

Renkli Şömine Tasarımları

Renkli Şömine Tasarımları

Mavi baskılı çiniler ve lacivert karolarla çevrili yerleşik bir şömine, epey şık ve çok zarif görünüyor.

Renkli Şömine Tasarımları


Minimalizm aşkına. Bu çok sade, içi ve dışı sarı fayanslı minimalist şömine, mekana sıcak bir his vermiş ve parlak bir renk sıçraması eklemeyi başarmış.

Benzer içeriklerimizi yazının altındaki kategori başlıklarından takip edebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz. 👏

Yorum Gönder

0 Yorumlar