Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Karanlık tarafa hoş geldiniz. ⛰  Bugün uykucular için bir içerik ürettik. İyi bir gece uykusu için neler gerekiyor, ne tarzda bir oda tasarımı yapılmalı bunları konuşacağız. Çoğu kullanıcı, bu tarz karanlık ve onlara göre "iç karartıcı renkler" tercih etmemekte. Bunun yanı sıra bu tarz renklerin ve karanlığın sevdalıları da var. Elbette karanlık dendiğinde aklımıza siyah ve gri tonlar geliyor. Ancak biz bu içeriğimizde, iyi bir gece uykusu için destekleyici nitelikte her türlü koyu renge yer verdik. Şimdi sizlere ilham verecek, karanlık yatak odası tasarımlarını incelemeye başlayalım.

Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Koyu Gri Tonlar
Odanın duvarlarında, gri renkli Ralph Lauren Home duvar kağıdı tercih edilmiş ve bu renkleri desteklemek amacıyla, yeşil reçineli komodin lambaları kullanılmış. İdeal bir uyku için oldukça koyu ve karanlık bir ambiyansa getirilmiş olan odanın, yatak rengini çok beğendiğimizi söyleyemeyiz. 👀

Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Kapitone Vurgusu
Genelde kapitoneyi, doğrudan yatak başlığının kendisine görürüz. Ancak bu yatak odasında göreceğiniz üzere duvar paneli olarak tercih edilmiş. Siyah kapitone vurgusunu yatak odasının tamamında hissedebilmektesiniz. Project Interiors tarafından tasarlanan bu oda, misafir odası olarak işlevsellendirilmiş. İç mekan içerisindeki çeşitli objeler ve yatak örtüsü Fas'tan tercih edilmiş.

Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Dokulu Güzellik
Thom Filicia tarafından tasarlanan bu misafir yatak odası, New York'ta bulunuyor. Odada klasik ve modern estetiğin bir karışımını görebiliyoruz. Doku katmanları ile donatılan odanın halısı ve perdeleri Patterson Flynn & Martin tarafından yapılmış.

Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Sakinleştirici Lacivert
Brooklyn'den bir yatak odası ile karşınızdayız. Bu odanın duvarları, koyu lacivert olarak tercih edilmiş. Jeanine Hays, odanın tasarımında kullanılan renkleri, sakinleştirici lacivert olarak tanımlıyor.

Mükemmel Uyku İçin Karanlık Oda Tasarımları

Sanatın Sakinleştiriciliği
Sıramızın sonunda, Paris'ten bir daire var. Bu daire siyah, arduvaz gri, mavi ve ufak da olsa beyaz renlere ev sahipliği yapıyor. Renk paletine baktığımızda sakinleştirici ve koyunun yumuşak tonları diyebileceğimiz paletler tercih edilmiş. Dairedeki portreler ise 16. yüzyıldan kalmaymış.

Yorum Gönder

0 Yorumlar