takipçi satın al

Eşsiz Ve Yaratıcı Masa Lambası Tasarımları

Ürün ve tasarım incelemelerimize devam ediyoruz. Bugün yaşam alanlarınızda tercih edebileceğiniz, yaratıcı masa lambaları derledik. Bu ürünler yurt dışı kaynaklı olsa da yavaş yavaş ülkemizde de bu tarzda yaratıcı ve estetik ürünler tasarlanıyor. Yani beğendiğiniz ürünleri bize sorarak, bulabilirsiniz. Ya da gittiğiniz mağazada mobil destekli internet sitemizi açıp, satış görevlilerine de sorabilirsiniz. 😊

Eşsiz Ve Yaratıcı Masa Lambası Tasarımları

Bildiğiniz üzere, masa lambaları sadece bir aydınlatma elemanı olarak değil, aynı zamanda dekoratif bir parça olarak da kullanılıyor. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız lambalar bunu kanıtlar nitelikte. Sizlere eklektik bir alan yaratarak kontrast oluşturmak adına, birebir ürünler seçtik.

Ahşap ve Hasırlı Aydınlatma

1. Ahşap ve Hasırlı Aydınlatma
Kübik formlara sahip endüstriyel bir ahşap masa lambası. Hasır teması sayesinde, kullanım alanına geleneksel bir hava katması mümkün. El yapımı ürün ve obje satan mağazalar aracılığı ile benzeri aydınlatma ürünlerini satın alabilirsiniz.

Iron Man Figür Aydınlatma

2. Iron Man Figür Aydınlatma
Son dönemlerde Instagram postlarında hep karşımıza çıkıyor bu tarz ürünler. 3D Led ışıklı aydınlatma elemanı olarak bilinmekteler. Birçok figür üzerine aydınlatma tasarımı bulunuyor. Ülkemizde de birçok online satış mağazaları aracılığı ile satın almak mümkün.

Asimetrik Aydınlatma

3. Asimetrik Aydınlatma
Asimetrik sevdalıları için eşsiz nitelikte bir aydınlatma ürünü. Modern ve minimalist alanlar için eşsiz bir seçenek. Cesur ve muhteşem zarif formu ile çok zamansız ezgilere sahip.

Beyaz Devekuşu Figür Aydınlatma

4. Beyaz Devekuşu Figür Aydınlatma
Fantastik, beyaz renkli bir devekuşu tüyleri ve altın kaplama bacak şeklindeki ilginç bir masa lambası. Zarif ve eğlenceli. Belki de çoğu kişi için korkunç! Ancak biz bu tasarım fikrini çok beğendik. Ülkemizde bulması zor olsa da benzer türevde aydınlatmalar satan mağaza ve firmaları bulmak mümkün.

Kuş Kafesi Aydınlatması

5. Kuş Kafesi Aydınlatması
Çok sayıda yapay kuş içeren ilginç bir masa lambası. Her yaşam alanı için ilginç ve eğlenceli bir fikir. Bir keresinde el emeklerinin sergilendiği fuarlarda karşımıza çıkmıştı.

pirinç objeli aydınlatma

6. Eğrelti Otu Yaprağı
Altın renkli bir eğrelti otu yaprağı tasarımlı masa lambası. İç mekanlarınıza zarif bir dokunuş yapar ve yaşam alanlarınızı da çok sofistike hale getirebilir. Bu tarz ürünleri pirinç objeli aydınlatma elemanları olarak bulabilmeniz mümkün.

Akik Masa Lambası

7. Akik Masa Lambası
Altın kaplamalı, lavanta kadifesine sahip abajur. Fantastik formu sayesinde dresuar ve konsol tarzı mobilyaların üzerine oldukça uyacak bir ürün. Zamansız formlara sahip olduğu için çoğu konseptle beraber kullanılabilir.

Altın Zürafa Aydınlatma

8. Altın Zürafa Aydınlatma
Avangart konseptli yaşam alanları için ideal bir ürün. Altın kaplamalı zürafa aydınlatmasının, yaşam alanlarınıza ilginç bir hava katacağı şüphesiz. Zürafaya benzer olarak genelde At figürü aydınlatmaları da karşımıza sık sık çıkmakta.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Yorumlarınızı önemsiyor ve merak ediyoruz. 😊