Yabancı Kaynaklardan En İyi Ev Dergileri

En iyi iç tasarım fikirleri ve profesyonel iç mimarlık ipuçları söz konusu olduğunda, bazı dergiler okuyucularına hızlı bir şekilde harika içerik bulabilecekleri kaynaklar sunuyor. Bizler de bu yazımızda, yurt dışındaki projeleri yakından takip edip inceleyebilmeniz adına sizlere, ev konsepti temalı dergiler paylaşacağız. Bu dergileri internet sitelerinden satın alabiliyorsunuz. Dergilik, Dergi ve Gazeteler uygulamalarında da bazılarına, ülkemizden erişebilmek mümkün. İlerleyen dönemlerde ülkemizin kaynak dergilerine de yer vereceğiz.

Yabancı Kaynaklardan En İyi Ev Dergileri

REALSIMPLE
Real Simple, yaşam alanlarınızı sadeleştiren bir dergi. Minimalist tasarımlar ve yaratıcı fikirlere ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra ev dekorasyonu, yemek pişirme ve aile hayatının diğer yönleri hakkında ipuçları ile oldukça bilgilendirici bir dergi.

GOOD HOUSEKEEPING
Good Housekeeping dergisi, ev geliştirme, yemek pişirme ve çocuklarla ilgilenme konusunda tavsiye ve makaleler sunuyor. Aylık olarak çıkan bu dergi de sağlık üzerine makaleler de bulabilmek mümkün.

BETTER HOMES & GARDENS
Better Homes & Gardens, eylem odaklı bir yayın ve ev geliştirme ve bahçecilikle ilgili çeşitli eylemleri ve fikirleri içermekte. Kendin Yap projelerine de yer verilmiş. Bunun yanı sıra yeşil alanlar oluşturmak adına oldukça yaratıcı fikirlere sahip.

COUNTRY LIVING
Country Living dergisinde modern tasarım fikirleri sunulmakta. Bahçe, yemek tarifleri ve kendin yap fikirleri hakkında ipuçlarına yer veriliyor. Yurt dışında 10 yılı aşkın bir süredir ilgi gören bir dergi.

HOUSE BEAUTIFUL
Bu iç mimarlık dergisi, iç tasarım ve bahçe ipuçları ile evinizi daha da güzel hale getirmenize yardımcı oluyor. Yaşam alanlarınız için doğru görünümü ve stili yaratabilmeniz adına yardımcı makalelere yer verilmiş.

SUNSET
Sunset aylık bir dergi. Şarap, yenilebilir bahçeler, Kendin Yap projeleri, açık kamp maceraları konularını kapsıyor.

ARCHITECTURAL DIGEST
Bizim de editörler olarak yakından takip ettiğimiz bir kaynak olan Architectural Digest, iç tasarım, ünlülerin tarzlarını ve seyahat gibi konuları kapsarken, alışveriş kaynakları da içeriyor.

HOUSE AND GARDEN
House and Garden, iç ve dış tasarımın yanı sıra ilham verecek ve keyif alacak yiyecek ve dünya çapında seyahatler adına ilham verici fikirleri paylaşıyor.

Yabancı iç mimari dergi kaynakları keşfettikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. İlerleyen günlerde Türk iç mimarlık dergilerini ve kaynakları içinde bir tanıtım yazısı yazacağız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar