Mutfak Rengi Trendleri

Zaman zaman yeni bir mobilya ve öncekinden biraz farklı renk şeması ile yaşam alanlarımızı sarsmak isteriz. Değişen mevsimler de bunlar için en büyük vesile. Bugün internet sitemizde mutfak rengi trendleri adına bir rehber hazırladık. Keyifli okumalar dileriz.

Mutfak Rengi Trendleri

Bu yaz yepyeni bir renk kombinasyonu ortaya çıktı ve bu, doğanın en kolay bulunan iki tonunu içeriyor. Neşeli en iyi haliyle, yeşil ve sarı. Her iki renk de sadece modern ve çağdaş olanın ötesinde yepyeni bir stil anlayışı kazandırıyor. Rüya gibi çiftlik evi tarzı mutfaklardan, göz alıcı olan yüzyılın ortalarındaki mutfaklara kadar bu tarz kombinleri gerçekleştirebilirsiniz.

Mutfak Rengi Trendleri

Mutfakta yeşil ve sarı kombinasyonu sadece modern olmayan çok çeşitli konsept ve stiller ile çalışabilmekte. Sarı tonlu Akdeniz ve çiftlik evi tarzı mutfaklar görsel çekiciliğinde klasiktir ve aynı zamanda odaya sevimli bir sıcaklık hissi verir. Tabii ki, arka planı sarı şekillendirerek her zaman daha çağdaş stiller kullanabilirsiniz. Yeşil tezgahlar ve mutfak adaları renk ikilisinin muhteşem ve göze hitap eden kombinasyonunu gözler önüne seriyor.

Mutfak Rengi Trendleri

Biraz daha az sarı ve daha fazla yeşil olan bir mutfak ister misiniz? Odadaki ve adadaki dolaplar ile tezgahlar arasındaki renkleri böldüğünüzde, elde edebileceğim iki renk arasındaki denge oldukça kolay. Dolaplar için yeşil seçerseniz, diğer yüzeylerin sarı renkle kaplanmasını sağlayın. (Bunun tersi de geçerli) Bu, diğer dekorasyon seçimlerinizi çok daha kolay hale getirir ve ideal dengeyi yakalamak konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Bu çözüm ise mevsimsel eğilimler değiştikçe stiller arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlayan akıllı bir yaklaşımdır.

Mutfak Rengi Trendleri

İç mekanlarda ufak dokunuşlar önemlidir. Mesela mutfakta tercih edeceğiniz basit bir vazo, sarı renkli çiçekler, zemin tek renkli ve nötr olduğu sürece büyük bir etki yaratabilir. Vazo deyip geçmeyelim yani. 😊

Mutfak Rengi Trendleri

Mutfak Rengi Trendleri

Mutfak Rengi Trendleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar