Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

İç mimari projelerimizde renk kombinasyonları yapmak, olmazsa olmazlarımızdandır. Bugün de ahşap ve yeşil rengin uyumunu inceleyeceğiz. Konu mankenimiz; Brezilya'dan bir orman evi. Keyifli okumalar.

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Evlerimizde manzarayla doğrudan bağlantılı bir yaşam alanı isteriz. Bu projede, Cacau Ribeiro tarafından bu durum sağlanmış diyebiliriz. Projede dokusal güzelliğin vurgulandığı taş duvarlar, lüks ahşap kaplamalar ve tüm yeşillik detayları dikkatimizi çekmeyi başarıyor. İç mekana şöyle bir baktığımızda bizleri enerjik, sağlıklı ve mutlu bir yaşam tarzı sarmalıyor.

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Orman Evinde, doğru miktarda doğal ışığa izin veren ahşap çıtaların kullanılmasıyla, iç mimari, mimari ve peyzaj mimarisinin bir bütün olduğu vurgulanmış. Sürgülü cam kapılar, mutfak ve bunun yanı sıra oturma alanına, yemek alanına ve dışarıdaki barbekü alanına ulaşmamızı sağlıyor. Her iki yaşam alanındaki bu arasındaki geçiş tamamen organik düşünülmüş. Evdeki doğal kaplamalar da bu şık birleşme duygusuna katkıda bulunuyor. Yani bu Orman Evinde zorlama doğa tasarımı hissetmiyorsunuz.

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Ev içerisinde tercih edilen özel raflar ve ahşap bölmeler, alanı geniş tutarken geniş depolama alanı sağlamış. Parlak doğal kaplamalar ve diğer çeşitli dokular bu evdeki yaşam stilini de beraberinde getiriyor.

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Ahşap ve Yeşilin Muhteşem Uyumu

Evi tasarlayan iç mimarlar proje hakkında şunları söylüyor:
Sanal sınırlar oluşturmak, insanlara ormanın içinde oldukları fikrini vermek ve yeşili yaşam alanınıza getirmek için, ahşap tabanlar ve camlı çerçeveler kullandık. Doğanın keyfini çıkarmayı seven, aynı zamanda konfor talep eden çiftimiz için, sadeliği ve sofistike tasarımı, mükemmel bir şekilde birleştirecek tasarım parçalarını, mobilyaları özenle iç mimarlığını yaptık. Hayat dolu, güzel anılarla dolu bir ev olması dileği ile.

İç mimaride trend renkler ve yaratıcı iç mimari projeler üzerine makalelerimiz devam edecek. Bizleri takip etmeye devam ediniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar