Trend Duvar Kağıtları

Duvar kağıtları, iç mekanları hızlı bir şekilde güzelleştirmenin kolay bir yoludur. Duvar kağıdı katalogları sayesinde her zevke uygun geniş bir desen, renk ve stil yelpazesi bulunabilir. İç mimaride uygun duvar kağıdı kullanımı, uygulama alanına karakteristik bir özellik katar. Duvar kağıtlarının en büyük avantajlarından biri de, başka bir desenle veya başka bir renkle kolayca değiştirilebilmeleridir.

Bizler bugün çeşitli projeleri inceleyerek sizler için son yıllarda trend olan duvar kağıtlarını derledik ve trend duvar kağıtlarının 5 kategoriden oluştuğunu gördük. Yaptığımız araştırmalar genelde yurt dışı kaynaklı projeler olsa da, ülkemizden de birçok örnek bulabilmek mümkün. Son yılların trend duvar kağıtları incelememize başlayalım.

Tropikal Temalı Duvar Kağıtları 🌴
Bu kategorimize yeşili, doğayı ve özgürlüğü sevenlerin tercihi diyebiliriz. Şehir içerisinde yaşamak zaman zaman doğaya olan özlemi getirebiliyor. Bu durumda yardımımıza tropikal ve doğa temalı duvar kağıtları yetişiyor. Araştırdığımız kaynaklarda genelde yatak odası ve oturma odası gibi alanlarda tropikal duvar kağıtlarının sıkça tercih edildiğini görüyoruz. Uygun mobilya kombini neticesinde sıcacık mekanlar elde edilebiliyor.

Tropikal Temalı Duvar Kağıtları

Trend Duvar Kağıtları

Pastel Duvar Kağıtları 🖍
Nazik ve sevimli renkler tercih ediyor, iç mekanlarınızda bir huzur ortamı yaratmak istiyorsanız, pastel duvar kağıdını çok seveceksiniz. Pastel, çok karanlık veya çok parlak olmadan mekanlarınıza hayat verebiliyor. Çoğunlukla minimalist tarzdaki iç mimariye uyum sağladıklarını görüyoruz.

Pastel Duvar Kağıtları

Pastel Duvar Kağıtları

Geometrik Formlu Duvar Kağıtları ➗
Simetri takıntınız mı var? Aslında basit ama biraz da karmaşık formları seviyor musunuz? O zaman geometrik duvar kağıtları sizin için mükemmel bir duvar kağıdı türü. Geometrik duvar kağıtları, eğlenceli ve cesur görünüme sahip olmakla birlikte, iç mekanlarınıza vintage temalı bir atmosfer getiriyor. Bu tür duvar kağıtları ile ilgili olabilecek tek sorun çok fazla seçenek olması. 😊

Geometrik Duvar Kağıtları

Geometrik Duvar Kağıtları

Metalik Duvar Kağıtları
Duvarlarınıza cesur bir şekilde derinlik katmayı sağlamak için, metalik duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz. Başka bir dekoratif parça almanıza gerek kalmadan evinize metalik bir renk katmanın eşsiz bir yoludur. Metalik duvar kağıtlarının, ahşap mobilyalarla kombin edildiği iç mimarlık projelerinde, ortaya sıcak ve eşsiz bir görüntü çıktığını gördük.

Metalik Duvar Kağıtları

Metalik Duvar Kağıtları

Çizgili Duvar Kağıtları çizgi
Neredeyse duvar kağıdı sektörünün ortaya çıkmasından itibaren sık sık gördüğümüz duvar kağıdı türü. Vintage konseptli bir iç mekana da, modern konseptli bir iç mekana da uyum sağlayabilirler. Görsel hitap olarak ele aldığımızda, dikey çizgili duvar kağıtları, iç mekanlarınızın alanını geniş gösterir. Bu tarz duvar kağıtlarını, aynı desenlere ve formlara sahip başka bir dekorasyon öğesiyle birleştirebilirsiniz. Ancak dikkatli olun; çok fazla çizgi, iç mekanda fazla göz yorucu ve aşırıya kaçan bir dinamik atmosfer yaratabilir.

Çizgili Duvar Kağıdı

Çizgili Duvar Kağıdı

Biz sizler için iç mimaride trend olan her içeriği paylaşmaya devam edeceğiz. İlgili kategorimizi bu linkten takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar