Huzurlarınızda 3ds Max 2021

Autodesk, geçtiğimiz günlerde 3ds Max 2021 programını piyasaya sürdü. Bizler de bu yazımızda 3ds Max 2021'de ne gibi değişikler var, bizleri neler bekliyor bunları yazacağız. Birçok çizim programını incelediğimiz sitemizde ilgili kategorimizi buradan takip edebilirsiniz.

Mimariden, türlü tasarımlara, oyun geliştirmesinden, animasyon ve film yapımlarına kadar birçok işin yapılabildiği 3ds Max, bugün 2021 versiyonu/sürümü ile karşımıza çıktı. Dünya geliştikçe projelerin detayları ve karmaşıklığı artmaya devam ediyor. Her yıl karşımıza yeni çözümlerle çıkan 3ds Max, bu sene ne gibi değişiklere ve yeniliklere uğramış hep beraber inceleyelim.
3ds Max 2021 yenilikleri, indir, özellikleri, videosu
3ds Max 2021 Yenilikleri
Yeni versiyon ile birçok özellik geldi. Bu özellikler Autodesk tarafından İngilizce olarak yayınlandı. 3ds Max 2021 üzerinde yapılan yeniliklerin bir kısmını, en uygun şekilde özetleyerek, Türkçeye çevirmeye çalışacağız.

📌 Bake to Texture
Haritalar ve yüzeyler için yeni araç. İş akışında daha hızlı performans sağlamak için geliştirildi. Fiziksel tabanlı (PBR) harita oluşturmayı, OSL iş akışlarını destekleyen motor getirildi.
📌 Arnold Renderer v6.0 Geliyor
Arnold varsayılan render programı olarak geliyor. 3ds Max 2021 programında, varsayılan render olarak, scanline render yerine Arnold 6.0 karşımıza çıkacak.
📌 Performans Geliştirmeleri
Kullanıcıların hızlı ve daha kolay bir şekilde çalışmaya başlaması sağlandı.
📌 Araç Seti Gelişmeleri
SketchUp, Madde, ProSound, FBX ile yüksek entegrasyon sağlandı. Dosya import-exportlarında sorun ve hata karşılaşması en aza indirgendi.
📌 Python 3 İçin Entegre Destek
İyileştirilmiş bir pymxs API, geliştiricilerin boru hatlarını daha iyi özelleştirmelerini sağlayacak.
📌 Yeni Eklentiler ve Çalışma iyileştirmeleri
AMG ve OSL gölgelendiricilerinden sahne dönüştürücü uzantılarına kadar, daha geniş eklentilerin 3Ds Max'e kolayca bağlanması sağlandı. Ayrıca plugin ve diğer eklenti kurulumları da basitleştirildi.

Yeniliklerden en çok dikkatimizi çekenler bunlar oldu. Programı biraz daha yakından incelemek ve detaylara bakmak adına, iç mimari projelerimizde 3ds Max 2021 Arnold 6.0 render kullanıp, ardından sizler için 3ds Max 2021 incelemesi üzerine bir makale yayınlayacağız.

3ds Max 2021 Sistem Gereksinimleri
CPU SSE4.2 komut setine sahip 64 bit Intel® veya AMD® çok çekirdekli işlemci
GPU Önerilen sistemlerin ayrıntılı listesi için 3ds Max Sertifikalı Donanım'a bakın
RAM Minimum 4 GB RAM  (Tavsiye: 8 GB veya daha yüksek)
DISK 9 GB boş harici disk alanı

3ds Max 2021 İndir
İndirme butonu firmanın kendi internet sitesinde bulunuyor. Demo versiyonu olarak 30 gün deneyebilirsiniz. 3ds Max 2021 bedava indirmek için tıklayınız.

3ds Max 2021 Tanıtım Videosu

Yorum Gönder

0 Yorumlar