takipçi satın al

İç Mimarlık Oyunları

Günümüzde artık neredeyse her mesleğin bir simülasyon oyunu çıkıyor. İsteyen pilot, isteyen kepçe operatörü, isteyen otobüs şoförü olabiliyor. Hatta hayvan simülasyonları bile bulunuyor. 😄 Bizler de kendi mesleğimizle alakalı bir araştırma yaptık ve sizler için bilgisayar üzerinde oynayabileceğiniz iç mimarlık oyunları aradık. Yaptığımız araştırmalar sonucu ortaya oldukça keyifli oyunlar çıktı şimdi sizlere bunları derleyeceğiz.

İç Mimarlık Oyunları

House Flipper
Son zamanlardaki en kapsamlı iç mimarlık oyunlarından diyebiliriz. Her güncellemede yeni materyaller ekleniyor ve aldığınız evleri dekore edebiliyorsunuz. Buradaki olay işçi de mimar da sizsiniz. Oyun Steam platformu üzerinden 32 ₺ gibi bir rakama satılıyor. Ancak sık sık indirime giriyor. Oyunun diğer detaylarını buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

İç Mimarlık Oyunları

Home Design 3D
Oyunla gerçek çizime yakın en iyi oyun diyebiliriz. Plan üzerinde çalışıp, 2D ve 3D üzerinden çalışmalar yapabiliyorsunuz. Oyunun bir tek render motoru eksik ancak 2D plan çizimlerinde gerçekten PhotoShop ile plan boyamış gibi bir görüntü elde edebiliyoruz. Yapımcı şirkete mail attık ve render konusunda bir çalışma olacak mı diye sorduk. Şimdilik herhangi bir çalışma olmadığını ancak ilerleyen zamanlarda gündeme alacaklarının bilgisini aldık. Oyun 18 ₺ gibi bir ücretle Steam platformunda bulunuyor. Oyunu incelemek için tıklayınız.

İç Mimarlık Oyunları

Sims Serileri
Sanırım bu oyunları bilmeyen yoktur. Çünkü çocukluğumuzda hepimiz bu oyuna aşıktık. Sadece dekorasyon yapmak için oynayanlardansanız merak etmeyin yalnız değilsiniz! İç Mimarlık Dünyası ekibi de sizden. 😁 Oyunları Origin, Steam ve E-pin satan sitelerden bulabilirsiniz.

Çizim programlarını takip ederken bir yandan da bu tarz hoşunuza gidebilecek bilgisayar oyunlarını da araştırıyoruz. Yeni iç mimarlık oyunları çıktıkça sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar