Esnek Kumaş Destekli Depolama Üniteleri

Tasarımcı Francesca Lanzavecchia ve Hunn Wai, tipik ve sıradan depolama alanlarının daha dinamik, görsel ve işlevli bir hale getirilmesi adına bir çalışma yapmışlar. Esnek kumaş destekli bu malzeme seçimi sadece dokusal bir kıvrımlı yüzey oluşturmakla kalmıyor, aynı zamanda pratik bir şekilde, bu depolama ünitelerine her taraftan her yerden erişilmesini sağlıyor.

Esnek Kumaş Destekli Depolama Üniteleri

Bu modüllere "fragmented 01 + 02" isimlerini vermişler. Dilimize "parçalanmış" olarakta çevirebiliriz. 'parçalanmış 01' yapısız kabin olarak kabul ediliyor. Mobil, münferit dolaplar bir grup olarak düzenlenmiş ev dekorasyonu içinde kullanılabiliyor. Birbirlerinin altına yerleştirilecek şekilde boyutlandırılabiliyorlar. Ya da kullanıcının ihtiyaçlarına ve davranışlarına göre uyarlanabilmekteler.

Esnek Kumaş Destekli Depolama Üniteleri

'Parçalanmış 02', kullanıcının taşıdığı ve içine yerleştirdiği ortam tarafından etkinleştirilen çift amaçlı mobilya diyebiliriz. İstifleme depolama ve oturma modülleri olarak kabul edilir. Bunu kullanmak, parmaklarınızı kıvrımlı yüzeyinin üzerinden geçirerek, açıklıkları gererek dokunma deneyimi haline gelir. İç depolama alanına erişmek için. Ara sıra oturmak için kullanılmadığında, ayrı birimler çok katmanlı bir depolama nesnesi oluşturacak şekilde istiflenebiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar