2020 Radikal Yenilik Yarışması

Endüstri ve tasarımı değiştirme gücü! İşte bu düşünce ile yarışmacılarını arayan Radical Innovation Ödülleri, bu yıl da yeni fikirlere, projelere ev sahipliği yapacak. Bu yarışma, yaratıcı düşünürlere seyahat ve misafirperverlikle ilgili zorlayıcı fikirlerde öncü olma konusunda meydan okuyor. 2019 yılında bir firma ve bir öğrenci projesi ana ödüle layık görülürken, alt kategorilerde de birkaç mimarlık firması ödüle layık görülmüştü. Bu sene neler olacak hep beraber göreceğiz.

2020 Radikal Yenilik Yarışması, Radical Innovation Award

Bu yıl iki kategori var: "Radikal Konaklama Tasarımı veya Konsepti" ve "Yenilikçi Konaklama Ürünleri."

Otel Tasarımı ve Konsepti kategorisinde yer alan finalistler, 2020 sonbaharında fikirlerini sunacakları ve 10.000 $ 'a kadar büyük ödüller kazanabilecekleri canlı bir etkinlikte yarışacaklar. Bu etkinlik için adaylar New York'a uçacak. Ürün kategorisi kazananları ise 1.500 $ alacak.

The John Hardy Group Ceo'su ve aynı zamanda Radikal Yenilik Yarışmasının jürisi olan John Hardy, sosyal ve çevresel etki yaratacak projeleri beklediklerini söyledi. Yarışmaya kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Kayıtlar 23 Nisan 2020'de sona erecek. 3 farklı alandan yarışmaya katılabilirsiniz.
  1. [Profesyonel] Mevcut Tasarım, Konsept veya Ürün üzerine çalışma.
    Katılış ücreti: 250 $
  2. [Profesyonel] Yeni Tasarım, Konsept veya Ürün
    Katılış ücreti: 250 $
  3. [Öğrenci] Tasarım, Konsept veya Ürün
    Katılış ücreti alınmamakta. 
Şu an iç mimarlık bölümü okuyan genç arkadaşlarımızın, jürilerden ve eskiz sınavlarından vakitleri kalırsa bu yarışmaya bir göz atmalarını isteriz. ☺ Diğer yarışmalarda görüşmek üzere.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar