takipçi satın al

İç Mimarlık Kitapları ve Dergileri

İç mimarlık hakkında daha çok bilgi ve kaynak edinmek istiyorsanız sizlere bu yazıda hazırlamış olduğumuz kaynaklara göz atabilirsiniz. Sizlere sunacağımız bu iç mimarlık kitaplarını ve dergilerini, gerek öğrenci kaynak kitabı olarak, gerekse işinizde beyin fırtınası yapmak adına kullanabilirsiniz.

İç Mimarlık Kitapları ve Dergileri

1. ARCHIWORLD I Space Seti

Bu seride toplam 5 adet kitap bulunuyor. Kitaplarda cafe ve restaurant, dükkan, rezidans, ofis ve sağlık merkezlerinin çiziliş hikayelerini ve en ince detaylarını bulabiliyorsunuz. Plan, kesit ve görünüş, sistem detayları ve leke çalışmaları da bu kitaplar içerisinde mevcut.
I Space İç Mimarlık setinin piyasa fiyatı: 400 ₺ (Kampanyalı)

I Space İç Mimarlık Kitabı


2. IW INTERIOR WORLD Dergileri
Dergi olmasına rağmen kaynak kitaplarından pek bir farkı yok diyebiliriz. 110-120 sayılarını şuan çeşitli yayınevlerinden kampanyalı olarak alabilirsiniz. Kreş, güzellik salonu, etüt merkezi, butik, ev ve ofis gibi birçok iç mekanın görsellerine ve bilgilerine erişebilirsiniz.
IW INTERIOR WORLD İç Mimarlık dergilerinin fıyatı: 180 ₺
(İnternette 110-120 arası seti kampanya kampasında toplam 750 ₺ ile satan kitapçılar mevcut.)

IW INTERIOR WORLD İç Mimarlık Dergileri


3. ARCHIWORLD I DETAIL Seti
Bu kitaplar sizlere restaurant, dükkan ve ofis, sağlık merkezleri veya güzellik salonları, otel ve eğlence mekanları gibi iç mekanların detay çizimlerini sunuyor. Kitapların dili İngilizce ve Korece karışık. ARCHIWORLD I DETAIL setinin piyasa fiyatı: 1000 ₺ (Kampanyalı fiyat.)

ARCHIWORLD I DETAIL İç Mimarlık Seti


4. INTERIOR MAGAZINE Dergileri
Interior World dergisine benzer bir dergi. Fiyat olarak da pek bir fark yok. Yine ev, ofis, güzellik salonu, mağaza ve dükkan gibi birçok iç mekan görseli ve çizim detayları. Bu ikisi arasında tercih yapılabilir. Bizim öncelikli tercihimiz INTERIOR WORLD serisi.
INTERIOR MAGAZINE dergilerinin setli satış fiyatı: 750 ₺

5. A&I Competition Kitapları
Dünyadaki iç mimarlık tasarım yarışmalarından haber alabileceğiniz, kimler hangi proje ile kaçıncı olmuş görebileceğiniz, ufkunuzu geliştirebilecek kitap serisi. Vol1 ve Vol2 olmak üzere şuana kadar sadece 2 adet çıktı.
A&I Competition kitaplarının satış fiyatı: 500 ₺


A&I Competition İç Mimarlık Yarışması Kitapları

Bahsettiğimiz iç mimarlık kitaplarının biraz pahalı olduğunu söyleyebiliriz ancak çeşitli yayın evleri, kampanyalar düzenleyerek bu kitapları edinmenizi kolaylaştırabiliyor. İnternet üzerinden araştırmalar yaparak iç mimarlık kitapları için güncel fiyatları bulabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda biz de 1 adet kitap çekilişi yapacağız! Takipte kalın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar