AutoCAD öğrenci sürümü nasıl indirilir?

autocad indirÇizim dünyasının evrensel programı AutoCAD için öğrenci sürümü de mevcut. Eğer öğreniminize devam ediyorsanız bu öğrenci sürümlerinden siz de faydalanabilirsiniz. Peki AutoCAD öğrenci sürümü nasıl indirilir bundan bahsedelim.

Öncelikle bir hesaba ihtiyacımız var; Autodesk hesabı açmak için buraya tıklayınız. Daha sonra hesabınıza buradan giriş yapın. Sürüm bilgileri, bilgisayar sistem bilgileri ve dil seçeneği belirleyip AutoCAD öğrenci sürümünüzü başlatmak için ise buraya tıklayınız.

Burası giriş yaptıktan sonra karşınıza gelecek alan. Buraya okulunuzu, bölümünüzü ve başlangıç bitiş tarihlerinizi girdikten sonra giriş yapıp, indirebilirsiniz.
Autocad indir
Burası yukarıda bahsettiğimiz versiyon, pc sistemi ve dil ayarlama seçeneği. Bunları ayarladıktan sonra programınızı indirebilirsiniz.


Bu yazımızda AutoCAD öğrenci sürümü indirme yollarını anlattık. Diğer yazılarımızda 3ds max nasıl indirilir? Vray nasıl indirilir ve kurulur? Photoshop CC nasıl indirilir? gibi soruların da cevaplarını vereceğiz. Bu türdeki yazılarımızı takip etmek için burayı takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar